Besatt

Besatt - Eva J. Stensrud | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva J. Stensrud
DIMENSJON
12,10 MB
FILNAVN
Besatt.pdf
ISBN
9363929651130

BESKRIVELSE

En kvinnes kamp for frihetenOslo/Hedmarken, april 1940Ingen tror at ondskapen vil ramme nettopp dem - men når verdens mektigste hær invaderer Norge, havner hamarjenta Inger Marie og familien i begivenhetenes sentrum. De rømmer mot tryggheten, men møter et helvete, og tilværelsen snus på hodet.Lammet av frykt slåss Inger Marie for familien, for sitt eget liv, og for den besettende kjærligheten. Dramaet som følger river skorpen av gamle sår og bringer vonde familiehemmeligheter opp i dagen.Kampen mot urett har sin pris, både for Inger Marie og for menneskene hun elsker. Men å gi opp ville være å svikte seg selv, og det er en umulig tanke for henne.

Å ta seg tid til eller å ha tid til å samles rundt et måltid er en viktig og universell handling i alle kulturer. I dette vinduet skal du finne tabell a2 for oppslagsordet besatt (omdannet av lavtysk beseten, besitte, påvirket av besette) jamfør besette. 1 om religiøse, bibelske forhold: styrt av onde åndsmakter. Vi har dessverre ingen informasjon om ordet 'besatt' i nynorskdatabasen.

Tittelen er kanskje ment som en sammenslåing av ordene bestikk og satt. Måltidet er et samlingspunkt der man setter seg ned og spiser sammen med andre og man har en etterlengtet pause midt på dagen enten man går på skole eller jobber.

RELATERTE BØKER