Beinhelse hos voksne og eldre personer med utviklingshemning

Beinhelse hos voksne og eldre personer med utviklingshemning - Stine Skorpen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stine Skorpen
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Beinhelse hos voksne og eldre personer med utviklingshemning.pdf
ISBN
8428938505713

BESKRIVELSE

Dette temaheftet omhandler beinhelse hos voksne og eldre personer med utviklingshemning. Mange undersøkelser viser at personer med utviklingshemning viser at personer med utviklingshemning har en høy risiko for å ha nedsatt mengde kalk i skjelettet, og at de ofte har et lavt nivå av D-vitamin i blodet. Hver for seg og til sammen kan dette utgjøre en risiko for å utvikle osteoporose.Temaheftet inneholder informasjon om forekomst, symptomer, diagnostisering, riskofaktorer og hvordan forebygge og behandle osteoporose og D-vitaminmangel.Målgruppe er pårørende, tjenesteytere og nærpersoner til personer med utvilklingshemning.

I et samfunn med en stadig økende gruppe eldre vil også antallet gamle personer med nedsatt funksjonsevene øke. Det er derfor viktig å ha mer kunnskap om aldring hos personer med utviklingshemming. Rettssikkerhet og etikk; Utviklingshemning; Diverse varer (ikke synlig i web) Vår 2020; Høst 2020; Diverse varer; Obligatorisk kursmateriell; Tilbake til Aldring og helse; Søk .

Vi vet ikke hvor mange som lever med utviklingshemning i Norge. Beinhelse hos voksne og eldre personer med utviklingshemning. kr 70,00 Eks.

RELATERTE BØKER