Alvorlige anklager

Alvorlige anklager - Elin Brend Johansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Brend Johansen
DIMENSJON
3,6 MB
FILNAVN
Alvorlige anklager.pdf
ISBN
9367689509122

BESKRIVELSE

- Hvis det likevel ikke er slik at De kom hit for å hjelpe, er døren der borte. Jeg vil ikke høre slikt snakk her på Alvestad etter det som nettopp har skjedd. Eier De ikke skam i livet? Stemmen hennes var sikrere enn hun følte seg, og nok en gang undret hun seg over hvor god kjennskap Hanna Bakken lot til å ha til det som hadde foregått på gården. - De burde kanskje stille Dem det spørsmålet selv. Hanna kneiste med nakken. - Folk snakker, vet De!

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: Bendiksby, Terje. Av Kjetil Lysengen.

Det brukes sterke ord, og det fremsettes påstander som i art og styrke ikke kan få bli stående. Vi kan ikke finne noen sammenheng mellom alle de karakteristikker som brukes i leserinnlegget, og forholdene i felt slik Jakobsen tidligere har fremstilt dem overfor oss. Selskapet avviser alvorlige anklager.

RELATERTE BØKER