Utviklingsstøtte til barn i SFO

Utviklingsstøtte til barn i SFO - Karina Estrup Eriksen, Lise Halkier | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karina Estrup Eriksen, Lise Halkier
DIMENSJON
5,66 MB
FILNAVN
Utviklingsstøtte til barn i SFO.pdf
ISBN
4344771101476

BESKRIVELSE

Svært mange barn tilbringer mange timer hver dag i SFO. Her skal det være plass til barnas egne initiativer og medvirkning, og det skal være rom for de voksnes veiledning, støtte og blikk for det enkelte barn. Noen barn har av ulike årsaker behov for ekstra utviklingsstøtte i hverdagen. Denne boken redegjør for hva som kjennetegner disse barna, og viser med utgangspunkt i et helhetssyn på barnet, hvordan ansatte i SFO kan arbeide for å gi barna denne utviklingsstøtten. Forfatterne gir også gode råd til det viktige samarbeidet med skolen, foreldrene og andre faginstanser i kommunen. Boken inneholder konkrete eksempler, verktøy og refleksjonsspørsmål som den enkelte medarbeider eller teamet kan arbeide videre med i sin praksis.

Det bør legges til rette for aktivitet på de arenaene hvor barn og unge bruker mye tid, som i barnehagen, skolen, SFO, fritidsarenaer og i hjemmet. Anbefalingene kan oppfylles på ulikt vis - det er ikke nødvendig med organisert eller systematisk trening. Av og til må vi puste mellom slagene i SFO-hverdagen.

Gjensidig oppsigelsestid er 1 måned. Oppsigelsestiden løper fra den 1.

RELATERTE BØKER