Se hva jeg kan 'a!

Se hva jeg kan 'a! - Kari Pape | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Pape
DIMENSJON
7,5 MB
FILNAVN
Se hva jeg kan 'a!.pdf
ISBN
4975816286684

BESKRIVELSE

I denne boken belyser forfatteren læreprosessene i barnehagen. Det tas opp spørsmål om hva læring er, hvilke forutsetninger som ligger til grunn for at vi mennesker skal kunne lære, hvordan man skaper gode læringsbetingelser hos barn, hva som er til hinder for at læring finner sted, hvordan din barnehage arbeider for å utvikle et godt læringsmiljø for barn og voksne, og hva barn tenker om læring og kunnskap. Forfatteren begrunner hvilke krav som bør stilles til et godt læringsmiljø for barn, og skisserer muligheter og mangfold i hverdagen. Det gis også konkrete forslag til hvordan læring kan planlegges og dokumenteres. I tillegg finner du et opplegg for personalutvikling. Boka er oppdatert i tråd med ny forskrift om rammeplan for barnehagen.

... Beskrivelse. Fra esken: «SE HVA JEG KAN er et kunnkapsspill for de minste barna.

Velg tv-guide etter din egen smak, og få påminnelser om tv-programmene du ikke vil gå glipp av. Se.no har også tv guide for mobil og tablet. De fleste som blir smittet av SARS-CoV-2 (det nye koronaviruset), får lette symptomer og blir helt friske.

RELATERTE BØKER