Røverhistorier

Røverhistorier - Mina Hadjian | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mina Hadjian
DIMENSJON
12,88 MB
FILNAVN
Røverhistorier.pdf
ISBN
5158680375615

BESKRIVELSE

En annerledes julefortelling. I Røverhistorier får vi høre fortellingene som ellers ville blitt fanget bak tykke fengselsmurer. Hver dag på jobb i RøverRadion får Mina Hadjian høre utrolige, hjerteskjærende, morsomme og fantastiske historier fra en lukket verden. Viktige historier, som de endelig kan dele med oss. RøverRadion er et prisvinnende radioprogram laget av Røvere rundt omkring i norske fengsler, ledet av Mina Hadjian. Med over 180 sendinger har RøverRadion fått et solid fotfeste i bransjen, og har titusenvis av faste lyttere.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp røverhistorier i ordboka. Sladder. Alt i alt er Jødehatet spesielt for Nazistene bygget mye på sladder, propaganda og røverhistorier.

LOGG INN ... eller du kan ... Absolutt ingen røverhistorier.

RELATERTE BØKER