Refleksjoner

Refleksjoner - Niels Chr. Geelmuyden | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niels Chr. Geelmuyden
DIMENSJON
3,56 MB
FILNAVN
Refleksjoner.pdf
ISBN
7020111525612

BESKRIVELSE

"Refleksjoner" er nylig prisbelønte Niels Christian Geelmuydens tjuende bokutgivelse. Han høster unisont bifall som Norges fremste portrettør, og i "Refleksjoner" fremstår han i en særdeles fremgangsrik rolle som kommentator. Med uforlignelig sans for den talende detalj og et særlig talent for treffsikre karakteristikker, er dette prosa av ypperste klasse.

Refleksjoner betyr at rådgiveren gir tilbake, eller speiler tilbake, hva hun har hørt og oppfattet av det personen har sagt. Det finnes ulike typer refleksjoner: Enkel refleksjon.

Et annet eksempel på manglende diskusjon om situering er Løviknes og Struksnes' (21) studie av sykepleiestudenters utvikling av «klinisk blikk». Denne artikkelen bygger på semistrukturerte intervjuer med seks sykepleierstudenter, ... Innred med fototapeter av høy kvalitet.

RELATERTE BØKER