Ledelse i helse- og sosialsektoren

Ledelse i helse- og sosialsektoren - Tor Høst | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Høst
DIMENSJON
9,38 MB
FILNAVN
Ledelse i helse- og sosialsektoren.pdf
ISBN
6118621376433

BESKRIVELSE

Denne boka gir en oversikt over både organisatoriske utfordringer og ledelsesutfordringer innenfor helse- og sosialsektoren.Krav om effektivisering, bedre kvalitet, mer styring og riktig prioritering i helse- og sosialsektoren har ført til en sterkere fokusering på ledelse og ledelsesfunksjonen. Forfatteren ønsker her å vise hvordan vi ved hjelp av teorier fra organisasjons- og ledelsesfeltet kan analysere situasjonene som helse- og sosialarbeidere står overfor.I denne andre utgaven er det faglige innholdet oppdatert. Nye emner, som innflytelsesstrategier, virkningen av New Public Management og samhandlingsreformen, er tatt med. Kapitlet om ledelse er utvidet med to teorier om ledelse: leder-medarbeider-utveksling (LMX) og autentisk ledelse. Boka henvender seg til studenter på bachelor-studier og i videreutdanninger i organisasjoner og ledelse ved høgskoler og universiteter. Ledere og ansatte i helse- og sosialsektoren vil også ha utbytte av denne boka.

Det er ikke mulig å søke om fritak før du har fått bekreftet studieplass. Studieplan for Ledelse i helse- og sosialtjenesten (2018-2019) Informasjon om studiet. Utdanningen er organisert som deltidsstudium ...

Oslo: Universitetsforlaget. Resten av pensumet du trenger vil vi gjennomgå ved oppstart.

RELATERTE BØKER