Det svarte skiftet

Det svarte skiftet - Eivind Trædal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Trædal
DIMENSJON
5,67 MB
FILNAVN
Det svarte skiftet.pdf
ISBN
2597560092637

BESKRIVELSE

DET SVARTE SKIFTET er en opplysende og lærerik (og - faktisk: morsom) gjennomgang av et ubehagelig stykke moderne historie, men også en nødvendig påminnelse om hva som står på spill i norsk olje- og klimapolitikk. Boken viser hvordan man skritt for skritt har endret strategi og talemåter, bort fra en forpliktende linje som understreker ansvaret verdens rikeste land har i et globalt fellesskap, til fordel for en rettferdiggjøring av en ekspansiv norsk petroøkonomi.

Trædal vokste opp på Sandøya i Tvedestrand. Han er utdannet med bachelorgrad i statsvitenskap og mastergrad i tverrfaglige miljøstudier ved Universitetet i Oslo.Han var i ungdomstiden engasjert i miljøarbeid i Natur og Ungdom, der han skrev boken "Aktivistens håndbok" og fungerte som redaktør for ... Vår pris 345,-(portofritt).

2018 kan vise seg å være et merkeår. Den 11.

RELATERTE BØKER