Vanskelige valg

Vanskelige valg - Else Berit Kristiansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Berit Kristiansen
DIMENSJON
7,22 MB
FILNAVN
Vanskelige valg.pdf
ISBN
2409504035810

BESKRIVELSE

Frontene hardner på bygda. Kristin er skremt av folks holdninger, og bestemmer seg for å bli boende på sykehuset og bare treffe Jan i hemmelighet. I Hamburg sliter Hjørdis og den vesle familien hennes for å overleve. En dag hun og Günther kommer hjem, er Gerda forsvun- net. Günther oppsøker Gestapo for å få opp- lysninger, og kommer ikke tilbake ... Kristin drar til Hamar i følge med Margot, fru Johansens datter. Hun lover moren å passe på henne, men det blir vanskeligere enn hun hadde trodd. "En dør sto på gløtt nederst i gangen. Kristin stålsatte seg før hun skjøv opp døren. Margot satt i en sofa, tett inntil en ung tysker. Kinnene hennes blusset. Håret var utslått og ny- børstet. "Unnskyld at jeg forstyrrer." Kristin la merke til at det var to ungdommer i hirduniform der også. "Du må komme, Margot. Vi skal hjem med kveldstoget."

Men det samholdet og den solidariteten som har preget oss de siste 14 dagene, må vi ta med videre. Vanskelige valg. Er det riktig å overlate blodprøvetakingen til andre yrkesgrupper i denne unntakstilstanden vi befinner oss i? Del på Facebook; Del på Twitter; Del på LinkedIn; Publisert 06.05.2020.

Hej! Tack för att du läser Dagens Apotek! Nu har du tagit del av 10 artiklar och för att läsa vidare på Dagensapotek.se, vill vi att du fyller i dina användaruppgifter. YOLO-generasjonens vanskelige valg. Vi unge må ta mange avgjørende valg, men hva er de riktige valgene å ta? Dessverre kommer ikke valg med en angrefrist. Dette er Norges vanskelige strategiske valg.

RELATERTE BØKER