Ugyldighet i privatretten

Ugyldighet i privatretten Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,38 MB
FILNAVN
Ugyldighet i privatretten.pdf
ISBN
3203828252420

BESKRIVELSE

Ugyldighet i privatretten - minnebok for Viggo Hagstrøm er en samling artikler skrevet av fagpersoner tilknyttet Institutt for privatrett, og samler således den ypperste kompetanse innenfor dette område i Norge. Boken er en faglig hyllest til avdøde professor Viggo Hagstrøm, og et «must» for alle som arbeider med kontrakts- og avtalerett. I perioden 1993-2000 var Viggo Hagstrøm ansatt som instituttbestyrer ved Institutt for privatrett, UIO. Hagstrøm har utgitt en rekke bøker innenfor privatrett. Han har også publisert en rekke fagartikler.

Bråthen, Gina (2014) Kapitalforhøyelse i henhold til styrefullmakt. Gyldendal Juridisk.

Boken er en faglig hyllest til avdøde professor Viggo Hagstrøm, og et «must» for alle som arbeider med kontrakts- og avtalerett. Ugyldighet i privatretten - minnebok for Viggo Hagstrøm er en samling artikler skrevet av fagpersoner tilknyttet Institutt for privatrett, og samler således den ypperste kompetanse innenfor dette område i Norge. Boken er en faglig hyllest til avdøde professor Viggo Hagstrøm, og et «must» for alle som arbeider med kontrakts- og avtalerett. UGYLDIGHET I PRIVATRETTEN 406 II Utgangspunktet i norsk rett er at unntakene fra likedelingsregelen trenger et grunnlag, såsom pant med rettsvern.

RELATERTE BØKER