Nærkamp

Nærkamp - Axel Hellstenius | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Axel Hellstenius
DIMENSJON
10,88 MB
FILNAVN
Nærkamp.pdf
ISBN
7753229422988

BESKRIVELSE

Nærkamp er en tegneserieadapsjon av den prisbelønnete romanen Fittekvote av Axel Hellstenius og Morten Skårdal. Fittekvote fikk U-prisen i 2011.Befalselev 2010 Bakke, Victoria skjønner fort at befalsskolen er noe helt annet enn frisørsalongen hjemme. Hun får testet sine egne grenser både fysisk og psykisk, ikke minst må forholdet til kjæresten holdes hemmelig. Er hun virkelig villig til å signere utenlandskontrakten og dermed gå i krigen for sitt land?Dette er en tøff, realistisk, varm, grov, morsom og tragisk historie om en ung jentes virkelighet i det norske forsvaret. Nærkamp viser at det fremdeles er utfordringer i å være jente i et utpreget guttemiljø, samtidig som den søker å tegne et korrekt bilde av dagens forsvar.Line Halsnes debuterer som tegneserieskaper med denne boken.

Befalselev 2010 Bakke, Victoria skjønner fort at befalsskolen er noe helt annet enn frisørsalongen hjemme. Hun får testet sine egne grenser både fysisk og psykisk, ikke minst må forholdet til kjæresten holdes hemmelig.

De lever de tett innpå tyske soldater og norske motstandsmenn. Nærkamp er en tegneserieadapsjon av den prisbelønnete romanen Fittekvote av Axel Hellstenius og Morten Skårdal.Fittekvote fikk U-prisen i 2011.. Befalselev 2010 Bakke, Victoria skjønner fort at befalsskolen er noe helt annet enn frisørsalongen hjemme.

RELATERTE BØKER