Mannen utan samvit

Mannen utan samvit - Per Jan Ingebrigtsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Jan Ingebrigtsen
DIMENSJON
7,73 MB
FILNAVN
Mannen utan samvit.pdf
ISBN
3239556112413

BESKRIVELSE

Politiet på Stord flyttar inn i nytt bygg, og mange prominente gjester er samla til den offisielle opninga, blant dei er ordføraren i kommunen. Han peikar mot ei blomeurne like ved hovudinngangen og seier at ein skjemte.gauk har plassert eit dokkehovud, sikkert frå ei frisørlinje, der det før har stått ein blom. Politioverbetjent Olaug Solhaug går nærare urna. Set seg på huk framføre hovudet. Stirar inn i blasse pupillar. Politioverbetjent Olaug Solhaug leiar etterforskinga i vente på KRIPOS-etterforskar Hermund Steinsland, ein karismatisk og eigenrådig mann, som er kjend for å oppnå resultat ved å gå sine eigne vegar. Til irritasjon for næraste overordna, skriv den ihuga med.lemmen av Noregs Mållag, alle rapportane sine på nynorsk. «Mannen utan samvit» er ein fri oppfølgjar til «OFFER», som kom ut i 2014, og begge romanane opererer i episentrum av der kulturplater glid over i kvarandre og skapar friksjon.

Ingen kan erstatta sjukepleiaren utan å ha autorisasjonen i handa. ...

og for at unge kvinner og menn skal søkje seg til utdanninga krevs det meir rettferd i forhold til resten av samfunnet når det gjeld lønn og stillingsprosent. Krev 100 prosent. MANNEN VED SIDA: Det blir påstått at Bo Thorén (til høgre) er mannen som står bak Greta Thunberg.

RELATERTE BØKER