Kva vil vi?

Kva vil vi? - Ole Bjerke | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Bjerke
DIMENSJON
9,95 MB
FILNAVN
Kva vil vi?.pdf
ISBN
6348340513657

BESKRIVELSE

Ole Bjerke er født i 1934 i Sør-Fron. Han har gått jordskiftelina ved Norges landbrukshøgskule på Ås. Dei seks siste åra i yrkeslivet var han jordskifteoverdommar i Nord-Norge. Ole Bjerke har tidlegare skrive sju bøker, som er nemnde fremst i boka. Denne boka, «KVA VIL VI?» bygger på den sterke motstanden hans imot krig. Den omhandlar både tidlegare og aktuelle krigskonfliktar: Vietnam, Irak, Jugoslavia, Israel/Palestina, Afghanistan, Libya, Ukraina og Syria.

... Vil vi ha 100 små eller 1 stort? For øyeblikket satser vi på å bygge små kraftverk, men det diskuteres om vi kanskje burde gå tilbake til store. Det er dessverre ikke så enkelt som det virker når vi er små, og det er heller ikke slik at alle blir født med en visshet om hva de vil bli når de blir store.

Etter ungdomsskolen kommer ditt første valg på veien mot å finne ut hva du skal bli når du blir "voksen". Det vil stå om noen få stemmer når Stortinget skal vedta en stor liberalisering i bioteknologiloven. Vest-Agders Gisle Meininger Saudland (Frp) vil ikke si hva han vil stemme.

RELATERTE BØKER