Gaupli

Gaupli - Annikki Øvergård | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
8,10 MB
FILNAVN
Gaupli.pdf
ISBN
6173285093766

BESKRIVELSE

Emmanuel og Ulf er på Røros på martnan. Der er det et yrende folkeliv, og de stifter bekjentskap med både samer og svenske lasskjørere. Men ikke alle har like ærlige hensikter.Jordmoren, Sunniva, blir med Rebekka til Gaupli for å stelle Jensine. Sunniva blir forferdet og tar et oppgjør med Haavard, som fortsatt er unnvikende. Også Rebekka har sitt å stri med.I det samme trakk et vinddrag forbi, og hun kunne kjenne lukten av parafin blande seg med sot og treverk. Panikken grep fatt i henne. - Andreas! Du kan ikke, du må ikke! - Jeg har alt gjort det. Stemmen hans var skarpere nå, mer bestemt, ikke så lavmælt og unnvikende som før. - Men tenk deg om da, Andreas. Du kan ikke sette fyr på smia!

Jordmoren, Sunniva, blir med Rebekka til Gaupli for å stelle Jensine. Gaupli. 4.34 227 5 Forfatter: Annikki Øvergård Innleser: Heidi Toini.

Der er det et yrende folkeliv, og de stifter bekjentskap med både samer og svenske lasskjørere. Men ikke alle har like ærlige hensikter.

RELATERTE BØKER