Evnen til helbred

Evnen til helbred - David Servan-Schreiber | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Servan-Schreiber
DIMENSJON
4,12 MB
FILNAVN
Evnen til helbred.pdf
ISBN
8504145588326

BESKRIVELSE

Problemer som angst, stress og depresjon øker, men pasientene blir stadig mer skeptiske til de vanligste behandlingsmetodene: medisiner og samtaleterapi. Den franske psykiateren David Servan-Schreiber presenterer her sin revolusjonerende og provoserende teori om behandling av disse lidelsene. Han beskriver syv metoder som bygger på selvhelbredende teknikker. Disse metodene tar utgangspunkt i hjerneforskning og tradisjonell østerlandsk medisin, og har vist seg å gi svært gode og vitenskapelig dokumenterte resultater. Evnen til helbred er en bok som gir håp om bedring. På en lettfattelig og levende måte henvender Servan-Schreiber seg til alle som beskjeftiger seg med eller lider av psykiske forstyrrelser.

Kjøp boken Evnen til helbred av David Servan-Schreiber (ISBN 9788253031255) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

I yrkesetiske retningslinjer, punkt 2, omtales sykepleieren og pasienten: «Sykepleieren ivaretar den enkelte pasients verdighet og integritet, herunder retten til faglig forsvarlig og omsorgsfull hjelp, retten til å være medbestemmende og retten til ikke å bli krenket.» til fylkesmannen. ...

RELATERTE BØKER