Der veiene skiltes

Der veiene skiltes - Anders Chr. Gogstad, Ole Kr. Grimnes, Kjartan Rødland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Chr. Gogstad, Ole Kr. Grimnes, Kjartan Rødland
DIMENSJON
6,23 MB
FILNAVN
Der veiene skiltes.pdf
ISBN
5955860137835

BESKRIVELSE

I boken treffer vi mennesker som forteller om hvordan de opplevde "sin" krig, de valgene de traff og de valgene som de ble tvunget til å gjøre. Det er også fortellingen om konsekvensene av valgene som en gang ble gjort. Gimnes gir i boken en samlet vurdering av Norge under okkupasjonen 1940-1945 og de veivalg mennesker stod overfor. Gogstad behandler en rekke sider ved enkeltgrupper under krigen, både på alliert og tysk side, mens Rødland har redigert og gjengitt videointervjuer, som belyser de valg enkeltmennesker under krigen ble stilt overfor. Har litteraturliste.

Tunold er en særdeles aktiv pensjonist som blant mye annet også er aktiv i styret i Ullensaker Venstre. Han er ikke minst engasjert i å ta vare på de gamle ferdselsårene som i sin tid skapte Kløften, stedet der veiene skiltes nordover til Throndhjem og østover langs kongeveien via Vinger til Østersjøen og Gardariket. En kvinne - en drøm - en fortid Etter aketuren ned den bratte ura befinner Stine og Johan seg i vogna til sirkusdirektør Barry Lind sammen med en merkelig kalv.

Mange av dem har vi lært oss. Men det finnes også en rekke vi ikke har så god kontroll på. Det finnes nesten 300 forskjellige offentlige trafikkskilt.

RELATERTE BØKER