Allmøte

Allmøte - Julio Fajardo Herrero | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julio Fajardo Herrero
DIMENSJON
11,90 MB
FILNAVN
Allmøte.pdf
ISBN
7509613125187

BESKRIVELSE

Et par fra Madrid begynner å merke konsekvensene av arbeidsledigheten som sprer seg rundt dem. Han bestemmer seg for å melde seg inn i et politisk parti, mens hun innser at de ikke har de samme prioriteringene lenger. En ansatt i et selskap fra Barcelona opplever en enorm fascinasjon for sjefen sin. Han får ikke sjefens kameratslige tone til å stemme overens med overtrampene som sjefen stadig begår mot de ansatte på arbeidsplassen. En ung, ufaglært arbeidstaker mister jobben. For å unngå å betale husleie, flytter han inn hos tanten sin. I Allmøte skildres Spania i årene etter finanskrisen på mikronivå: Konsekvensene krisen hadde, og fortsatt har, ti år etter, for folk flest. Forandres vår evne til å knytte oss til hverandre, i en hverdag preget av gjeld, arbeidsledighet, ulikhet og kutt i sosiale ytelser?

Den er forskjellig fra et blogginnlegg fordi den blir på ett sted og vil vises i navigasjonsmenyen (i de fleste temaer). De fleste starter med en «Om meg»-side som introduserer dem for potensielle besøkende.

Da fem tidligere høgskoler fusjonerte og ble til VID vitenskapelige høgskole i 2016, var det en del av avtalen at studiested skulle samlokaliseres og at det skulle utvikles felles campus i Bergen, Oslo og Rogaland. Caucus (uttales kå-kus) er en betegnelse for et lukket politisk møte for en gruppe mennesker som tilhører det samme politiske parti eller fraksjon, og vanligvis for å velge sine kandidater eller fatte beslutning i en konkret sak.. Bakgrunn.

RELATERTE BØKER