Oljetønner og kaffebønner

Oljetønner og kaffebønner Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,93 MB
FILNAVN
Oljetønner og kaffebønner.pdf
ISBN
7819924592559

BESKRIVELSE

Kampen om hvem som skal eie naturressursene er sentral i Latin-Amerikas politiske spill. Naturrikdommene på kontinentet har vært kilder til enorm velstand, men helt fra Columbus gikk i land har de også forårsaket stor fattigdom og undertrykkelse. Etter flere hundre år med systematisk utvinning av ressursene, uten at dette har kommet folket til gode, ser vi nå at kvinner og menn reiser seg og krever råderett over rikdommene. Oljetønner og kaffebønner - kampen om naturressursene er en artikkelsamling med ulike innfallsvinkler til temaene vann, jord og olje og energi. Samtlige av artiklene er skrevet spesielt for denne utgivelsen, av både latinamerikanske og norske bidragsytere. På ulikt vis bidrar de med kunnskap om kontinentet. Foruten temadelen gir boka en oppdatert oversikt over den politiske, økonomiske og sosiale situasjonen i landene i regionen. Latin-Amerikaboka er den eneste oppdaterte boka på norsk om dette kontinentet. Boka gis ut av Latin-Amerikagruppene i Norge.

Det er stor forskjell på kaffe fra India og kaffe fra El Salvador. Vi leverer kaffebønner på abonnement til både privat og erhverv, og er glade for at kunne sende frisk ristet kaffe rundt i Danmark hver eneste dag. Tilbud og Prøver I vores butik i Risskov har vi en hylde med kaffebønner af lidt ældre ristedato og for at undgå madspild, kan du købe disse poser 30% billigere end normalt. Hjem / Om kaffe / Våre kaffebønner.

Der findes ikke noget bedre end duften og smagen af kaffe, brygget på nymalede kaffebønner. Her på siden finder du de bedste, billige hele kaffebønner med smag.

RELATERTE BØKER