Kompendium i markedsrett

Kompendium i markedsrett Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,35 MB
FILNAVN
Kompendium i markedsrett.pdf
ISBN
6423909568099

BESKRIVELSE

Kompendium i Markedsrett er ment som hjelpemiddel under forelesninger og repetisjoner av faget markedsrett.Del 1 omfatter oversikter over følgende emner:Markedsføringslovens vilkår for markedsføring.Enerettene med konkurransebeskyttelsen og enerettene i åndsretten, patentretten, firmaretten, varemerkeretten og mønsterretten.Reklameforbudene med reglene om radio- og TV-reklame og forbudene mot alkohol- og tobakksreklame.Konkurranseretten med konkurranselovens regler mot konkurransebegrensende tiltak.Avtalerettens regler om avtaleinngåelse og ugyldighetsreglene.Kjøpsrettens regler om forbrukervern og markedsføringsansvar.Produktansvaret for produsenter, markedsførere og andre.Angreretten ved fjernkjøp, postordre m.v.De relevante lovtekstene er innarbeidet i disposisjonene slik at rettskildene hele tiden står sentralt i fremstillingen, sammen med praktiske oppgaver og selvtester.I Del 2 er inntatt en rekke sentrale orienteringer fra Forbrukerombudet.I Del 3 gir direktør Øyvind U. Kavåg en innføring i reklame- og markedsføringsrett og det hele illustreres av 76 fagartikler fra saker som har vært til behandling i ulike organer for markedsrett.

Teigum, Siri, Tore Lunde og Birger Stuevold Lassen: Knophs oversikt over Norges rett, 13. utg. Litteraturen vil bli søkt samlet i eget kompendium utgitt på Unipub.

Akademika. Om Akademika; Kontakt oss; Student; Pensumhefter og kompendier ... Litteraturen er samlet i eget kompendium utgitt på Unipub.

RELATERTE BØKER