Grønne barn

Grønne barn - Neil Morris | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Neil Morris
DIMENSJON
5,93 MB
FILNAVN
Grønne barn.pdf
ISBN
8868730089186

BESKRIVELSE

Bli en miljøforsker Dette er kanskje den viktigste boken vi lager i år! Boken " Grønne barn" er laget spesielt for alle barn og unge som vil lære mer om miljøvern på en spennende måte. Boken har fokus på at "alt henger sammen med alt" - selv små grønne handlinger gjør en forskjell! " Grønne barn" forklarer vankelige ord som bl.a "global oppvarming" og "drivhuseffekt" på en slik måte at barna forstår dem. Boken er full av flotte bilder og morsomme forslag til aktiviteter dere kan gjøre både i barnehagen, skolen og hjemme. Perfekt å bruke til bl.a prosjektoppgaver!

Økonomisk støtte Spinn-inn-forprosjekter ... Små grønne menn Mange ... Økologiske klær til barn: Grønt Skift har økologiske og etiske t-skjorter i flere farger til baby og barn fra 0-12 år.

Rikt psykopedagogisk digitalt materiell for stimulering av språk for følelser, og for å hjelpe barna til å leke seg fram til forståelse av begrepene røde og grønne tanker. Grønne tanker - glade barn i Salaby Solfrid Raknes står bak pakken «Grønne tanker - glade barn», som vi har stilt kritiske spørsmål ved i kronikken «Skal vi fargelegge tanker nå?» Raknes spør i sitt tilsvar 28.08.18 om farger gjør blind.Det ønsker vi å svare på.

RELATERTE BØKER