Fvonk

Fvonk - Erlend Loe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Loe
DIMENSJON
9,37 MB
FILNAVN
Fvonk.pdf
ISBN
4722184327903

BESKRIVELSE

Det har vært stritt for Fvonk etter at Gang- og Mosjonsforbundet ble avviklet. Han burde søke ny jobb, men blir gående hjemme og bearbeide den ukulturen han har vært en del av. Han frykter de gravide og han trenger en venn.Jens trenger også en venn. Og han trenger å være for seg selv. Egentlig vil Jens sykmelde seg, men det vil skade partiet, kanskje også regjeringssamarbeidet. Derfor biter han tennene sammen, selv om han ikke lenger er sikker på at han elsker folket, jo, så klart elsker han folket, bare ikke like mye som før, eller på en annen måte. Han vet ikke. Det er i det hele tatt mange ting han ikke vet. Før visste han alt.Fvonk er historien om vennskapet mellom en tidligere gang- og mosjonsentusiast og en litt sliten statsminister.

Han burde søke ny jobb, men blir gående hjemme og bearbeide den ukulturen han har vært en del av. Han frykter de gravide og han trenger en venn. Fvonk av Erlend Loe Cappelen Damm 2012, 176 s Lydbok/pocket, kjøpt bok, lånt lydbok på biblioteket Fvonk har kjørt seg ut med ukulturen i Gang- og mosjonistforbundet og går hjemme og slenger, grubler og engster seg for de gravide. ver Fvonk at folk i nabolaget føler, men det har nok også noe med tempoet å gjøre, for Fvonk verken spaserer eller flanerer, han langer ut, til og med armene er aktive og for mange går det en ... Fvonk arbejder på sine malerier altid bestående af det samme motiv af fækalier, og Jens bygger ting med sit Kaplabyggesæt.

Han frykter de gravide og han trenger en venn. Jens trenger også en venn.

RELATERTE BØKER