Bergblom

Bergblom - Renate Josefsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Renate Josefsen
DIMENSJON
11,2 MB
FILNAVN
Bergblom.pdf
ISBN
1907363131724

BESKRIVELSE

Den farlige forbryteren Lage har rømt fra verket. Nå truer han familien Knausen på livet, med Beret som gissel. Stina prøver desperat å løse situasjonen. Samtidig brenner hun etter å høre resten av den hemmelige slektshistorien som Beret endelig har begynt å fortelle ... «Stina, jeg er nødt til å fortelle deg noe.» «Nei, Bjørn! Ikke si noe som vil ødelegge denne stunden.» Hun ristet på hodet, men han så inntrengende på henne. «Vi kan ikke fortsette å leve på dette viset. Jeg holder det ikke ut, Stina.» «Hva mener du?» Hun blunket for å klarne blikket, som var blitt sløret.

Se så fin 🙂 Jeg digger bregner, og heldigvis er dette naturlige skogbunnsplanter som trives der det er skyggefullt og fuktig. Jeg liker spesielt godt strutseving (Matteucia struthiopteris).

cordifolia) og spadebergblom (B. Bergenia cordifolia 'Wintermärchen' - Bergblom Salgsstørrelse: P9, 9x9cm, Firkantpotte med kraftige fullt utviklede planter. Bergblom bærer navnet med rette der den kan klare seg med lite jord på fjellkanter og skrinne steder.

RELATERTE BØKER