Aurora

Aurora - Benedicte Bekkelund | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benedicte Bekkelund
DIMENSJON
4,41 MB
FILNAVN
Aurora.pdf
ISBN
1113148805739

BESKRIVELSE

Aurora - barnet som ikke fikk leve, skildrer tanker og følelser rundt graviditet. Sjokket forfatteren fikk da hun ble gravid med påfølgende sjokk, sorg og valg da hun fikk beskjeden om at barnet hun bar hadde Downs syndrom. Mange lurer på hva de ville gjort hvis de fikk en slik beskjed. På en brøkdel av et sekund ble mitt liv snudd opp ned og følelsene mine innvendig ble med et forvandlet til bilder som minnet meg om tv bildene fra et krigsherjet land. Hvordan kunne jeg ta et slikt valg? Valget var som å velge mellom .pest eller kolera"! Begge med utfall av utrolig smerte! Hvordan skulle jeg kunne klare å leve videre med enten det ene eller det andre valget? Jeg hadde et forhold til barnet jeg bar. Jeg elsket henne og jeg kalte henne Aurora. Hvordan kunne jeg klare belastningen for resten av mitt liv? Kunne jeg utsette mine allerede to barn for belastningen det ville gi dem og hvordan ville livet hennes ha blitt? Tiden var knapp. Bestemmelsen måtte skje fort og vi ble overlatt til oss selv med bestemmelsen! Legen var farget av sitt syn på saken,. Barnefar og jeg måtte ta vårt individuelle valg. Vårt valg og vår beslutning inneholdt så mange flere aspekter enn at barn med Downs er blide og glade barn. Vårt valg var farget av hver våre respektive historier, barna våre og deres historie. Øyeblikket her og nå og spørsmål rundt fremtiden? Ville vårt barn ha fått den hjelpen hun hadde trengt? Med beskjeden og valget fulgte alle følelsene, sorgen, savnet, sinne og kjærligheten! "Boka er så dyptgripende følelses sterk, som ett skip i rasende fart, som brøyter seg dypt ned i sjøen. Som om sårbarheten ligger utenpå skriften og når meg og leserne med en rå kraft av ærlighet og smerter så sterke at teksten lyser rød med hakkede sårkanter. En råhet, en friskhet, så dypt nede i urkraften av følelser som jeg aldri har sett i en bok! Den vil hjelpe folk med en grunnleggende sorg, og mange vil åpne smertefylte rom denne gangen". Inger Britt Haugseter Kunstne

Les mer om de ulike hyttemodellene hos Saltdalshytta her! Clarion Hotel Aurora er et personlig hotell med en engasjert stab som gjør alt for at ditt opphold blir fornøyelig. Etter en opplevelsesrik dag i Tromsø byr hotellet på en imøtekommende og rolig atmosfære som skaper en levende ramme rundt ditt opphold.

Foto: Stian Schløsser ... A Different Kind Of Human available for pre-order now! Song Runaway; Artist AURORA; Album All My Demons Greeting Me as a Friend; Licensed to YouTube by [Merlin] Liberation Music, UMG, The Orchard Music, Kobalt (AWAL Digital Limited) (on behalf of ... Navnet eller begrepet Aurora har flere betydninger: . Aurora (gudinne) - en gudinne i romersk mytologi Aurora (opera) - en opera av Trygve Madsen Aurora (Filippinene) - en provins i Filippinene Aurora polaris - polarlys; Aurora (navn) - et kvinnenavn Aurora (Colorado) - by i den amerikanske delstaten Colorado Aurora (Illinois) - by i den amerikanske delstaten Illinois Aurora kino Fokus har åpnet dørene og har nå program fra onsdag til søndag.

RELATERTE BØKER