Voldtekt & romantikk

Voldtekt & romantikk - Katrine Kielos | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katrine Kielos
DIMENSJON
10,60 MB
FILNAVN
Voldtekt & romantikk.pdf
ISBN
8865586310983

BESKRIVELSE

Få ting er så akseptert av samfunnet som kvinners redsel. Denne boken er et bidrag i kampen mot denne redselen og mot den kulturen som gjør kvinnen voldtektsbar - et begrep Katrine Kielos innfører. Hun hevder at det spesielle med en voldtekt er at den er en tilstedeværende trussel som oppfylles. Forfatteren påstår også at voldtekt ikke handler om makt og vold, men om sex: Voldtekten er en del av mannens seksuelle repertoar.

2009 156 sider. På biblioteket blir man ofte stående ved hylla for nye bøker, og da er det lett å kartlegge hva som vekker interessen. Voldtekt og romantikk.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Dette begrepet inkluderer alle de "vanlige" typer vold som du kjenner: drap, overfall, ran, voldtekt, trussel osv.

RELATERTE BØKER