Velgere, ta tilbake demokratiet

Velgere, ta tilbake demokratiet - Kjell-Olav Pettersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell-Olav Pettersen
DIMENSJON
12,1 MB
FILNAVN
Velgere, ta tilbake demokratiet.pdf
ISBN
8914773422140

BESKRIVELSE

Kjell-Olav Pettersen (født 1942) er en norsk partiløs, politisk interessert velger og legmann, som har hatt tid til å følge norsk politikk fra år 2000 av. Med hjelp fra sin store kontaktflate har han skrevet denne boken, som han karakteriserer som .en bok skrevet av en partiløs, frustrert velger for andre partiløse velgere". Selv om boken tar sikte på å vekke "sovende" velgere før stortingsvalget i 2021, omhandler kapittel 4. og kapittel 13. 4 tanker om vårt manglende lokaldemokrati som bør leses før årets kommunevalg.

Med hjelp fra sin store kontaktflate har han skrevet denne boken, som han karakteriserer som .en bok skrevet av en partiløs, frustrert velger for andre partiløse velgere'. Han frykter at mange tar demokratiet for gitt. ...

) Heftet, Bokmål. 199,-NÅ 174,-Varen ble lagt i handlekurven Se ... Et demokrati er basert på tillit; folkesuverenitetsprinsippet går ut på at folket gir fra seg makta til noen de mener vil forvalte den godt.

RELATERTE BØKER