Uke 43

Uke 43 - Hanne Ørstavik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Ørstavik
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Uke 43.pdf
ISBN
7938893143104

BESKRIVELSE

Solveig, 33 år, er nyansatt litteraturviter ved en distriktshøyskole. I løpet av de dagene romanen utspiller seg, blir flere linjer i livet hennes tvunnet sammen: Det uforløste forholdet til moren, vennskapet med den eldre kollegaen Hilde, hennes litterære grunnsyn og forholdet til studentene.

Tones and I i sin andre uke på rad som nummer 1 på NRJ Euro Hot 30. Can we pretend av P!ink, China av Anuel AA, Don't call me angel av Ariana Grande og Ride It av DJ Regard er ukas nykommere. Den heldige som ble kåret til ukens turjente for uke 43 er Olaug Brekke! Hun vinner en Rondane Fiber/dun jakke fra Helsport! Vi gratulerer så mye, og kan virkelig anbefale en tur innom Olaugs instagramkonto @olaugbrekke for påfyll av turinspirasjon.

Spotprisene i forrige uke på Østlandet i prisområde NO1 ble marginalt høyere enn uken før og endte på 36,4 øre/kWh. Denne uken er høyere priset og ser ut til å bli rundt 37,9 øre/kWh.

RELATERTE BØKER