Håndbok i fjernarbeid

Håndbok i fjernarbeid - John W. Bakke, Erik Bergersen, Eystein Fossum, Tom Julsrud, Harald Opheim, Unn Sakshaug | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John W. Bakke, Erik Bergersen, Eystein Fossum, Tom Julsrud, Harald Opheim, Unn Sakshaug
DIMENSJON
3,82 MB
FILNAVN
Håndbok i fjernarbeid.pdf
ISBN
7531785265978

BESKRIVELSE

Boka gir råd om hva som bør avklares før man innfører fjernarbeid i en virksomhet og gir eksempler på hvordan man bør gå fram. Del 1 er en håndbok som gir hjelp til selvhjelp og del 2 inneholder fordypningsstoff om temaene som teknologi og sikkerhet, arbeidsrett og arbeidsavtaler, eller organisa- sjon og ledelse. Boken er et resultat av prosjektet Telependling/-Fjernarbeid, som er del av programmet for Nasjonale InformasjonsNettverk (NIN) i regi av Norges forskningsråd. Med litteraturliste.

Heftet / 1998 / Bokmål 298,-250,-Levering 2-6 dager Antall. Legg i handlekurv.

Del 1 er en håndbok som gir hjelp til selvhjelp og del 2 inneholder fordypningsstoff om temaene som teknologi og sikkerhet, arbeidsrett og arbeidsavtaler, eller organisa- sjon og ledelse. Kjøp Håndbok i fjernarbeid fra Tanum Boka gir råd om hva som bør avklares før man innfører fjernarbeid i en virksomhet og gir eksempler på hvordan man bør gå fram. Del 1 er en håndbok som gir hjelp til selvhjelp og del 2 inneholder fordypningsstoff om temaene som teknologi og sikkerhet, arbeidsrett og arbeidsavtaler, eller organisa- sjon og ledelse. Kjøp Håndbok i fjernarbeid fra Bokklubber Boka gir råd om hva som bør avklares før man innfører fjernarbeid i en virksomhet og gir eksempler på hvordan man bør gå fram.

RELATERTE BØKER