Fvonk

Fvonk - Erlend Loe | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Loe
DIMENSJON
8,6 MB
FILNAVN
Fvonk.pdf
ISBN
1781806069345

BESKRIVELSE

Det har vært stritt for Fvonk etter at Gang- og Mosjonsforbundet ble avviklet. Han burde søke ny jobb, men blir gående hjemme og bearbeide den ukulturen han har vært en del av. Han frykter de gravide og han trenger en venn.Jens trenger også en venn. Og han trenger å være for seg selv. Egentlig vil Jens sykmelde seg, men det vil skade partiet, kanskje også regjeringssamarbeidet. Derfor biter han tennene sammen, selv om han ikke lenger er sikker på at han elsker folket, jo, så klart elsker han folket, bare ikke like mye som før, eller på en annen måte. Han vet ikke. Det er i det hele tatt mange ting han ikke vet. Før visste han alt.Fvonk er historien om vennskapet mellom en tidligere gang- og mosjonsentusiast og en litt sliten statsminister.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, Heftet, CD, E-bok | 9788202437848 Fvonk finner ganske snart ut at mannen bak løsskjegget er Jens. Han har gått i skjul.

Han burde søke ny jobb, men blir gående hjemme og bearbeide den ukulturen han har vært en del av. Han frykter de gravide og han trenger en venn. Fvonk av Erlend Loe Cappelen Damm 2012, 176 s Lydbok/pocket, kjøpt bok, lånt lydbok på biblioteket Fvonk har kjørt seg ut med ukulturen i Gang- og mosjonistforbundet og går hjemme og slenger, grubler og engster seg for de gravide. ver Fvonk at folk i nabolaget føler, men det har nok også noe med tempoet å gjøre, for Fvonk verken spaserer eller flanerer, han langer ut, til og med armene er aktive og for mange går det en ... Fvonk arbejder på sine malerier altid bestående af det samme motiv af fækalier, og Jens bygger ting med sit Kaplabyggesæt.

RELATERTE BØKER