En rettferdig dom

En rettferdig dom - Jan Mehlum | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Mehlum
DIMENSJON
12,36 MB
FILNAVN
En rettferdig dom.pdf
ISBN
7852308699186

BESKRIVELSE

Saken er dypt tragisk, og opplagt. Leo Lande, en ung mann med dramatisk fortid, er observert på motorsykkel i nærheten av stedet der Ami Anker ble drept. Under avhør tilstår han uforbeholdent, og blir dømt for drapet. Men noe motiv for ugjerningen vil han ikke oppgi, og mordvåpenet blir ikke funnet. Lita Anker, Amis mor, kan ikke forsone seg med at hun aldri har fått noen forklaring på hvorfor datteren måtte dø. Hun ber Svend Foyn forsøke å finne et svar, og den varmhjertede tønsbergadvokaten begynner å nøste i en sak som viser seg langt fra avsluttet med Leo Landers tilståelse. EN RETTFERDIG DOM er en frittstående fortelling og den fjerde boka i serien om Svend Foyn fra Rivertonprisvinner Jan Mehlum.

4 lisenser for vitenskapelig ansatte ved norske universitet og høyskoler. En rettferdig dom er en frittstående fortelling og den fjerde boka i serien om Svend Foyn fra Rivertonprisvinner Jan Mehlum. Kritikerroste Jan Mehlum er en av landets fremste kriminalforfattere og har blant annet vunnet Rivertonprisen for beste norske kriminalroman. - En tålelig rettferdig dom Dommen mot Andrawes er tålelig rettferdig, men etterlater seg likevel et ubehag, mener tyske kommentatorer.

"Mehlum gir mersmak" VG "Jan Mehlum fortsetter å imponere" Bergensavisen LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Saken er dypt tragisk, og opplagt. En rettferdig dom : kriminalroman Mehlum, Jan 2000. Begrenset tilgang.

RELATERTE BØKER