Oss

Oss - Mari Oseland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Oseland
DIMENSJON
4,83 MB
FILNAVN
Oss.pdf
ISBN
2081934757063

BESKRIVELSE

I Oss blir en kvinne emosjonelt overrumplet av en mann som ved første øyekast er forbløffende likegyldig og enkel, men som også bærer på et mørke hun snart må forholde seg til. Han kaller henne kjæresten sin, hun lar seg fortape i ham. Alt mens hans tiltagende hensynsløshet lokker fram en paradoksal omsorg i henne. Mari Oselands diktdebut er en sår og tvetydig fortelling om umulige forhold.

Vi hjelper deg med tips og råd før du handler, informasjon om dine forbrukerrettigheter og hjelp til å klage Les vår historie, finn informasjon om selskapet, se presseinformasjon og meld deg på nyhetsbrevet vårt. Har du spørsmål om førerkort, kjøretøy, trafikken eller andre henvendelser, kan du ringe oss. Kontakt oss sider . Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Kommunenummer 4621. Organisasjonsnummer Ring oss.

RELATERTE BØKER