Dyr og fugler i fjellet

Dyr og fugler i fjellet - Asgeir Helgestad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asgeir Helgestad
DIMENSJON
8,52 MB
FILNAVN
Dyr og fugler i fjellet.pdf
ISBN
5070622614245

BESKRIVELSE

Passer for barn 9-12 år. Noen dyr og fugler trives selv om vinden uler og snøen laver ned. Når pelsen er god og fjærdrakten tett og varm som ei dyne, kan det være fint å bo på fjellet. I denne boka blir du kjent med dyra og fuglene som lever i den norske fjellheimen. Asgeir Helgestad har mottatt internasjonale priser som natur- og filmfotograf.

Vinteren er lang, men når våren og sommeren endelig slipper til i juni formelig eksploderer fjellheimen i fuglesang og aktivitet. I fjellet finner vi ikke så mange arter, men flere av dem kan være ganske tallrike. Kjøp Dyr og fugler i fjellet fra Bokklubber Noen dyr og fugler trives selv om vinden uler og snøen laver ned.

Men flere dyr og fuglearter er tilpasset et liv i fjellet og spesielt på sommeren er det mye liv i fjellheimen, men om vinteren er det kun noen få dyr og fugler tilbake. Pris: 155,-. innbundet, 2013.

RELATERTE BØKER