Det fornybare mennesket

Det fornybare mennesket - Bjørn Vassnes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Vassnes
DIMENSJON
4,19 MB
FILNAVN
Det fornybare mennesket.pdf
ISBN
7523582754776

BESKRIVELSE

Siden 1998 har stamcelleforskningen blitt ett av de viktigste politiske stridstemaene verden over. Aldri har verden mer splittet i sin holdning til vitenskap, ifølge Bjørn Vassnes, en av Norges ledende forskningsjournalister.Vitenskapen om stamceller er en del av en ny type medisin hvor målet er å fornye kroppen fra innsiden. Legevitenskapen er allerede kommet langt i arbeidet med hjerneceller og hjertemuskler, noe som vil kunne bidra til å kurere våre mest alvorlige folkesykdommer. Medisinen vil etter manges mening kunne forlenge levealderen med flere tiår. Vi lever i en tid der forskningen i rasende fart synes å komme stadig nærmere livets grunnleggende mysterier. Perspektivene er svimlende, og Bjørn Vassnes formidler det kompliserte på en jordnær, lettfattelig og fascinerende måte. Bjørn Vassnes er en av Norges ledende forskningsjournalister, og har vunnet flere nasjonale og internasjonale priser. Han var med på å starte opp Schrødingers Katt på NRK-TV, har fast vitenskapsspalte i Klassekampen, og har skrevet flere bøker. For tiden har han permisjon fra Universitetet i Bergen, der han arbeider som medieprodusent.Les utdrag fra boken [pdf]

Hun hadde deltatt på klimamarsjen i New York sammen med Besteforeldreaksjonen. OECD anslår at det globale markedet for energi fra tidevanns-, bølge- og vindkraft har et stort fremtidig vekstpotensial. De globale utslippsmålene vil bidra til høyere etterspørsel etter fornybare energikilder, også fra havet.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Den viktigste forklaringen på veksten i fornybar energi er at det blir stadig billigere å bygge den. Prisen på solenergi falt mer enn 70 prosent mellom 2010 og 2017.

RELATERTE BØKER