Sjelekval

Sjelekval - Anne-Lise Boge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Boge
DIMENSJON
5,18 MB
FILNAVN
Sjelekval.pdf
ISBN
6404951817709

BESKRIVELSE

Marens verden er falt i grus, for faren nekter henne å møte Trond. Men Thorleif Høgås må hun gjerne treffe - kjøpmann Bredlis høyeste ønske er at det skal "bli noe" mellom de to. Han nærmest tvinger Maren til å omgås den kommende banksjefen, og hun våger ikke å nekte. Men en dag oppdager hun noe som gjør at hun må vekk - og en tidlig augustmorgen befinner hun seg på en gate i Oslo.Bygården lå som om den var utdødd. Maren slepte seg bort til porten. Innenfor var det en slags gang som åpnet seg mot en liten, firkantet plass. Hun gikk dit ut. På alle sider raget nabohusene opp. Det fantes ingen utsikt. Ikke et tre. Ingen frisk duft av salt sjø og tang. Men man så himmelen, og noen solstråler nådde så vidt ned i det lille gårdsrommet. Bildet av den blanke fjorden og de ruvende fjellene hjemme sto brått for henne. Hun kjente et stikk av lengsel i brystet.

Han nærmest tvinger Maren til å omgås den kommende banksjefen, og hun våger ikke å nekte. I dette vinduet skal du finne tabell m1 for oppslagsordet sjelekval sjelelig kval (I) , samvittighetskval sjelelig kval (I) , samvittighetskval Resultat pr. side 1 5 10 20 30 40 50 100 Kjøp Sjelekval fra Tanum Marens verden er falt i grus, for faren nekter henne å møte Trond.

Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma. Legg til.

RELATERTE BØKER