Infernoet

Infernoet - James Dashner | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
James Dashner
DIMENSJON
8,14 MB
FILNAVN
Infernoet.pdf
ISBN
1411434640019

BESKRIVELSE

DE TRODDE DE SÅ VERDENS UNDERGANG Før OND ble dannet, før lysningen ble bygd, før Thomas ankom labyrinten, utryddet solstormene det meste av jordens befolkning. DET VERSTE GJENSTÅR. Mark og Trina var der da det skjedde. De overlevde. Men nå herjer et virus som gjør mennesker gale av raseri. DET FINNES INGEN KUR. INGEN SLIPPER UNNA. De er overbeviste om at det må være mulig å redde de gjenlevende. Men da må de først klare å overleve selv. Og det er en utfordring, for i den nye, ødelagte tilværelsen har hvert eneste liv en prislapp. Og bare noen få er mer verdt levende enn døde. SLUTTEN ER BARE BEGYNNELSENInfernoet forteller den uhyggelige bakgrunnshistorien til Maze Runner-serien.

Mars 1986, ble en tragisk oppvekker for Forsvaret. Viktigheten av å ha tilgjengelig helikopterkapasitet ble med fulle bevist viktigheten av, da redningsstyrkene skulle fraktes inn i snø-infernoet for å berge liv og hente ut skadd personell for behandling. 70 år siden infernoet.

Hukommelsen er tom. Men han er ikke alene. Da vi stod på kanten øverst oppe og så ned i infernoet under oss, fikk vi et førstehånds inntrykk av dette urolige, ildfulle barnet.

RELATERTE BØKER