Fest hos Albert Åberg

Fest hos Albert Åberg - Gunilla Bergström | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Bergström
DIMENSJON
6,29 MB
FILNAVN
Fest hos Albert Åberg.pdf
ISBN
1596285244141

BESKRIVELSE

Passer for barn fra 3 år. Albert Åberg er glad, for i går hadde han bursdag, og på lørdag blir det fest. Men festen blir ikke helt som Albert hadde tenkt seg.Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden.Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.

149,-Albert Åberg er glad, for i går hadde han bursdag, så på lørdag blir det fest! Men festen blir ikke helt som Albert hadde tenkt seg. Legg lydboken i handlekurven 149,-149,-Kan spilles i våre gratis apper for iPhone/iPad og Android ... Fest hos Albert Åberg! Av Gunilla Bergström, CAPPELEN, 2002.

Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår.

RELATERTE BØKER