Mikrovaner

Mikrovaner - James Clear | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
James Clear
DIMENSJON
12,28 MB
FILNAVN
Mikrovaner.pdf
ISBN
7140356063295

BESKRIVELSE

Det internasjonale bestselgerfenomenet - over 1 million solgt!Bli kvitt uvaner og skap gode vaner ved hjelp av små endringer - start nå! Uansett hvilket mål du har, gir MIKROVANER deg en velutprøvd metode for å skape forbløffende resultater.Synes du det er vanskelig å endre dårlige vaner og innføre gode? Problemet er ikke deg - det er systemet ditt. I MIKROVANER får du et nytt system som gir deg løsningen. Boken er delt inn etter følgende fire regler:# Gjør det opplagt # Gjør det tiltrekkende # Gjør det enkelt # Gjør det tilfredstillendeDette er kjernen i den praktiske strategien James Clear, en av verdens ledende eksperter på vaneendring, gir deg i denne boken. Et atom er lite, men det inneholder vanvittige mengder kraft. Ekte endring er nemlig et resultat av hundrevis av små avgjørelser vi tar hver dag. Det handler om å stå opp fem minutter før, drikke et glass vann før du spiser eller å ta en kort telefonsamtale til en i familien. Dette er mikrovaner og til sammen inneholder de nok kraft til å flytte fjell - prøv du også!

| Adlibris GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRER OVER KR. 1000,-Logg inn | Registrer.

Gjør en enkelt press opp før du børster tennene dine, eller gå til treningsstudioet for en dusj om morgenen - hva som helst du beveger deg. Her finner du alle våre bøker innen emnet selvhjelp, personlig utvikling og praktiske råd. Bokkilden - stort utvalg og billige bøker på nett Mikrovaner (BOK) James Clear Slippes 11/09 349 00 399 00.

RELATERTE BØKER