Kallet - romanen

Kallet - romanen - Hanne Ørstavik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Ørstavik
DIMENSJON
4,9 MB
FILNAVN
Kallet - romanen.pdf
ISBN
6472713214369

BESKRIVELSE

Romanen handler om en forfatter som nylig har brutt opp fra ekteskapet og flyttet med datteren til en liten leilighet. Hun vil skrive en roman om farmoren som reiste som misjonær til Kina på 1920-tallet, men det kommer ingen fortelling.

Hun vil skrive en roman om farmoren som reiste som misjonær til Kina på 1920-tallet, men det kommer ingen fortelling. kallet - romanen undersøker hva en roman er, hva det vil si å skrive, hva det vil si å våkne og reise seg til en ny dag. Kallet - romanen roman Hanne Ørstavik.

De tre bøkene utfyller hverandre gjennom hovedpersonenes ulike livssituasjoner og yrker (en litteraturviter, en prest og en forfatter). Kjøp Kallet - romanen. kallet - romanen handler om en forfatter som nylig har brutt opp fra ekteskapet og flyttet med datteren til en liten ... «kallet - romanen» Den navnløse, kvinnelige forfatteren har nylig skilt seg og flyttet fra ektemannen sammen med sin lille datter.

RELATERTE BØKER