Det nye gassmarkedet

Det nye gassmarkedet - Sondre Dyrland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sondre Dyrland
DIMENSJON
10,15 MB
FILNAVN
Det nye gassmarkedet.pdf
ISBN
8672308997071

BESKRIVELSE

Det nye gassmarkedet gir en grundig fremstilling av de viktigste standardkontraktene for kortsiktig gassalg i Europa og USA. Hovedvekten i fremstillingen er lagt på partenes realforpliktelser - levering og mottak av gass, risikofordelingen mellom partene (force majeure) og den viktigste kontraktsbruddssanksjonen, normaltapserstatning. Gassalg skiller seg fra de fleste andre typer kjøp ved at gassen må leveres i et transportnett, og derfor forutsetter oppfyllelsen av en gassalgsavtale medvirkning fra minst én nettoperatør. En rød tråd i fremstillingen er derfor hvilken betydning nettorganiseringen har for selgerens og kjøperens forpliktelser etter salgsavtalen. Boken inneholder også et eget kapittel om de viktigste forskjellene mellom kortsiktige gassalgskontrakter og tradisjonelle, langsiktige gassalgskontrakter. Sondre Dyrland er dr.juris, advokat og partner i Kluge Advokatfirma DA i Oslo.

september på et energimarkedsseminar i Olje- og energidepartementet der det internasjonale energibyrået (IEA) la fram sine siste rapporter om det globale gassmarkedet og globale investeringer i energimarkedet. Ny teknologi har nå gjort det lønnsomt å utvinne gass fra skifer i USA. Det får konsekvenser for det europeiske gassmarkedet.

Olje- og gass representerer rundt 40 prosent av totale energisektorinvesteringer. Kjøp Det nye gassmarkedet fra Bokklubber Det nye gassmarkedet gir en grundig fremstilling av de viktigste standardkontraktene for kortsiktig gassalg i Europa og USA. Hovedvekten i fremstillingen er lagt på partenes realforpliktelser - levering og mottak av gass, risikofordelingen mellom partene (force majeure) og den viktigste kontraktsbruddssanksjonen, normaltapserstatning. Nedlasting Det_nye_gassmarkedet.pdf Les på nettet.

RELATERTE BØKER