Vampyrologi

Vampyrologi - Nicky Raven | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicky Raven
DIMENSJON
6,85 MB
FILNAVN
Vampyrologi.pdf
ISBN
6479594007534

BESKRIVELSE

Detaljert og innholdsrikt om vampyrer gjennom historien. Om myter og forestillinger i tekst og vakre bilder. Inneholder også en oversikt over hvilke faktiske personer som gjennom tidene har vært antatt å være vampyrer. Vi følger etterforskeren Joshua Kraiks jakt på sannheten om De falne, og den grusomme skjebnen til den kjente vampyrjegeren Archibald Brooks. Samt forbindelsen med den mystiske komtesse d'Amigliani i Venezia. Interessant fakta- og bakgrunnsstoff for alle vampyrinteresserte.

Om myter og forestillinger i tekst og vakre bilder. Inneholder også en oversikt over hvilke faktiske personer som gjennom tidene har vært antatt å være vampyrer. Vampyrologi (den sanne historien om de falne) Se på Norli.no Boka handler om vampyrer, deres historie og hvordan man bekjemper dem.

Legg i ønskeliste. Hobbyklubben - hobbybøker og utstyr til den kreative! Din hobbybutikk på nett • Hobbybøkene du setter pris p ... DREYERS FORLAG OSLO AS Postboks 461 Sentrum 0105 Oslo.

RELATERTE BØKER