Ondskapens by

Ondskapens by - Kristian Lundberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Lundberg
DIMENSJON
10,49 MB
FILNAVN
Ondskapens by.pdf
ISBN
4753539431181

BESKRIVELSE

En tidlig gråkald novembermorgen sitter Nils Forsberg og to kvinnelige politikolleger i en privatbil og spaner mot en leilighet i Malmø. De venter på en ny last med østeuropeiske kvinner, kvinner som blir tvunget inn i prostitusjon. Men transporten uteblir og ingen tegn til liv kommer fra leiligheten. Der finnes det da heller ikke en levende sjel, bare kroppene til to kvinner som er mishandlet til døde. Den alkoholiserte og ensomme politimannen Forsberg kastes inn i en verden av menneskehandel og trafficking i en by som framstår som stadig ondere.

Ondskapen er Håfstrøms andre kinofilm etter Leva livet.Andreas Wilson hadde sin debut i denne filmen som hovedrollen Erik Ponnti. Ondskapen (org. Ondskan) er en roman av Jan Guillou, som kom ut i 1981.Den handler om 16 år gamle Erik Ponti, som er voldelig og utagerende.

Kristian Lundberg; Stig Aasvik (Oversetter) En tidlig gråkald novembermorgen sitter Nils Forsberg og to kvinnelige politikolleger i en privatbil og spaner mot en leilighet i Malmø. De venter på en ny last med østeuropeiske kvinner, kvinner som blir tvunget inn i prostitusjon.

RELATERTE BØKER