Mørketid

Mørketid - Michelle Paver | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michelle Paver
DIMENSJON
5,19 MB
FILNAVN
Mørketid.pdf
ISBN
8074334276058

BESKRIVELSE

Det er januar 1937. Tåka ligger tjukk over London, og 28 år gamle Jack er fattig, ensom og på desperat jakt etter noe som kan forandre livet hans. Derfor takker han ja når han får tilbud om å bli med som telegrafist på en ekspedisjon til Arktis. Stemningen er høy idet tre menn og et kobbel med hunder forlater Tromsø og setter kurs mot det gudsforlatte Gruhuken - som sies å være hjemsøkt. I begynnelsen er de blendet av midnattssolens lys, men snart kommer mørketiden og Jack opplever en sterk, uforklarlig uhygge. Etter hvert forfølges ekspedisjonen av uhell, og kameratene må forlate Jack i isødet. Men det skal snart vise seg at han ikke er alene på Gruhuken. Noe eller noen vandrer rundt der ute i mørket og kulda...

Dess lengre mot polpunktene, dess lengre periode med mørketid. Perioden med mørketid Noen eksempler på mørketidens begynnelse og slutt: Bodø: 15.

Del 6 av en Ytrings podkastserie "Mørketid". Mørketid i Alta I romjula var goturlaget på besøk i min barndoms vugge, i mørkeste mørketida, der lyset bare slipper til noen få timer, og det fortsatt er en god måned til sola viser seg. Det var ikke duket for noen langtur, så jeg fikk med meg Ingeborg og Joachim i 5-ern; - lysløypa jeg brukte daglig, når jeg fortsatt hadde håp om å bli skolemester på smørefrie langrennski. MØRKETID - HØYSTEMT - SATENGSENGESETT I 100 BOMULL.

RELATERTE BØKER