Fest og feiring

Fest og feiring - Beate Børresen, Gudny Ingebjørg Hagen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beate Børresen, Gudny Ingebjørg Hagen
DIMENSJON
9,14 MB
FILNAVN
Fest og feiring.pdf
ISBN
2236403974329

BESKRIVELSE

Vinner av Brageprisen 2016 Åpen klasse, sakprosa for barnBli med på feiringen! Møt Abhi og Anjali, Benjamin og Bobben, Eliza og Eshan, Dina og Damian, Cuong og Chau, og opplev hvordan de feirer høytider sammen med familiene sine. Med serien Toktok Fest og feiring ønsker forfatteren Gudny Ingebjørg Hagen å vise hvordan dagens småbarnsfamilier feirer forskjellige høytider i Norge. Fest og feiring består av fem barnebøker, et veiledningshefte og fem plakater. Hver bok beskriver en sentral høytid i de fem verdensreligionene jødedom, kristendom, islam, buddhisme og hinduisme. Vi møter fem familier som bor i samme gate. Gjennom engasjerende fortellinger og vakre bilder skildres barnas opplevelser - forventningene, forberedelsene og feiringen. Vi får også lære om bakgrunnen for hver høytid. Serien vant Brageprisen 2016 i Åpen klasse - sakprosa for barn. Juryens begrunnelse: Fest og feiring er et stort og gjennomarbeidet verk som løfter fram rikdommen i det kulturelle mangfoldet. Å fortelle om de store verdensreligionene med de største feiringene som inngangsportal er både klokt og praktisk med tanke på hverdagen i barnehager og skoler. De fem bindene er viet hver sin religion, med hver sin familie, hver sin hovedperson. De enkle historiene som faktastoffet er vevet inn i, er nøkterne, men inneholder også spenningsmomenter som er ypperlig tilpasset til de eldste barnehagebarna og de yngste skolebarna. Illustratør Piotrowska har utfoldet seg med varme farger, glade streker og komposisjoner som gjør at leseren stadig oppdager noe nytt. Bøkene fremstår estetisk som vakre overflødighetshorn med et vell av informative detaljer. Verket støtter opp om integreringsarbeid i praksis, uten at det presses på leseren. Dette kunstneriske og pedagogiske verket framstår som et resultat av et særdeles fruktbart samarbeid mellom tekstforfatter og illustratør. God divali! Hvert år ønsker Abhi og Anjali at bestemor og bestefar skal komme fra India og feire divali sammen med dem, men det har aldri blitt noe av. Bestefar tør ikke fly! Endel

Spørsmål og svar; ... Veske Feiring Christmas.

I Juni fylte Tove 60 år, og vi inviterte de nærmeste på hyttetur. Turen gikk til ei av statsskogs hytter Urdvassbukta i Hen... Feiring, jubileum, bryllup, dåp eller konfirmasjon med ei heilt spesiell ramme? Saman med deg set vi saman ein eigen meny, og tilpassar arrangementet til dine ynskje.

RELATERTE BØKER