En håndfull sand

En håndfull sand - Elizabeth Hunt-Christiansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Hunt-Christiansen
DIMENSJON
5,98 MB
FILNAVN
En håndfull sand.pdf
ISBN
3373376143665

BESKRIVELSE

Boken En håndfull sand er en inntagende og rørende beretning om en families dagligdagse, men samtidig usedvanlige opplevelser under den 2.verdenskrig. Det er det yngste medlemmet av familien som beskriver hvordan livet totalt forandret seg for dem alle i krigs-årene1940 til 1945. Familielivet, slik det artet seg under krigen, i den fredelige og maleriske walisiske landsbyen Llandaff nær Cardiff, er sterkt preget av et barns oppfatninger da de måtte venne seg til hyppige flyangrep, rasjonering og tragedier etter hvert som krigen utfoldet seg. Den vakre katedralen i Llandaff, samt andre gamle bygninger i området ble alvorlig ødelagt av fiendtlige fly i 1941.

ZZ Top ... Neste gang du sitter på en strand og lar en håndfull sand renne ut mellom fingrene dine, kan du tenke på at du sitter med omkring 500 milliarder bakterier i hånda. Bare et enkelt sandkorn av kvarts rommer opptil hundre tusen bakterier av ulike arter, som danner et lite samfunn. håndfull oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis.

Litt sand kan være nok. En håndfull sand : historien om en families dagligdagse opplevelser i Storbritannia under den 2. verdenskrig.

RELATERTE BØKER