Spaltisten

Spaltisten - Jan Guillou | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
4,30 MB
FILNAVN
Spaltisten.pdf
ISBN
2317695357156

BESKRIVELSE

En forrykende Jan Guillou, bare unntaksvis politisk korrekt, aldri utpreget smidig, totalt uberørt av hva som passer seg å si høyt. Mange har grunner til å frykte Jan Guillous penn. Han vil noe, gjør noe, i storslag setter han skarpsindig og treffsikkert søkelys på direktørpolitikk, rasisme, dyrevern, justismord, terrorisme, feminisme, presseetikk og litteraturproblemer. Jan Guillou skjeler aldri til hvem motstanderen er eller bryr seg om hvorvidt synspunktene hans er populære. Han skriver et stykke samtidshistorie til å bli klok av, more seg over eller bli rasende av. Hva som helst, bare ikke uberørt.

Totalkarakter 4,2 / 5 ... Spaltisten Kampen mot latskapen. Spaltist, Cathrine Johansen fra Straumen, Sørfold Foto: Ina Sand Solli.

Hvem tar vare på meg når jeg går ned for telling? Internasjonalt er det ikke alle som ville stolt like mye på staten med den informasjonen, for å si det mildt. Og det er jo praktisk. Elle-spaltisten E.

RELATERTE BØKER