Skadeserstatningsloven med kommentarer

Skadeserstatningsloven med kommentarer - Bjørn Engstrøm | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Engstrøm
DIMENSJON
3,86 MB
FILNAVN
Skadeserstatningsloven med kommentarer.pdf
ISBN
9494785037210

BESKRIVELSE

Skadeserstatningsloven med kommentarer gir en redegjørelse for og tolkning av lovens enkelte bestemmelser. Denne boken er en oversiktlig og praktisk orientert kommentarutgave som også kan tjene som et hendig oppslagsverk. Den tar sikte på å være et hjelpemiddel for advokater, dommere og andre som arbeider med eller får befatning med erstatningsrettslige spørsmål. Skadeserstatningsloven med kommentarer foreligger her i 2. reviderte utgave. Boken er ajourført med lovendringer og en forholdsvis omfattende ny rettspraksis siden førsteutgaven fra 2010. Den inneholder også enkelte mer utdypende forklaringer.

Boken tar sikte på å være et hjelpemiddel for advokater, dommere og andre som arbeider med, eller får befatning med, erstatningsrettslige spørsmål.Det er lagt vekt på å få med henvisninger til lovforarbeider ... Skadeserstatningsloven med kommentarer Se boken i Rettsdata Bjørn Engstrøm 2010, Gyldendal Akademisk. Særlig sårbarhet i personskade-erstatningsretten Se boken i Rettsdata Morten Kjelland 2008, Gyldendal Akademisk.

ISBN 9788245005837, 2010, Hans Jacob Bull, Terje Hernes Pettersen Spørsmål om skadeserstatningsloven § 3-5: Oppreisning? Våre advokater har 20 års erfaring med personskader og erstatningsrett. Spør advokat.

RELATERTE BØKER