Likevel elsker jeg deg

Likevel elsker jeg deg - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
11,55 MB
FILNAVN
Likevel elsker jeg deg.pdf
ISBN
5812911550989

BESKRIVELSE

Reisen til Christiania har ført til avsløringer og omveltninger. For Stina og Olav blir verden aldri mer som før, og Andrine må ta en beslutning som kan få store ringvirkninger. Bør hemmeligheten røpes eller holdes skjult?På veien hjemover hadde hun tenkt på hvordan hun skulle få fortalt Isak om Marna, men slik som han tok seg av henne, antok hun at han ville ta det pent. Han var blitt glad i ungen, han også, og hun var blitt som en datter for ham. «Å, er det noe galt, Andrine?» «Jeg har fått vite hvem som er faren til Marna.» Hun skalv på hendene.«Kjenner pulsen i nakken allerede i innledningen.»Kari Høyholm, bokelsker

Se flere bøker fra Jorunn Johansen. Jo da, vi elsker deg likevel, Agnete.Du har figurert i norske medier de siste åtte årene. Du ble først alle manns eie med MGP jr-hiten «Oro jaska beana» i bandet The Black Sheeps - og har ... Likevel elsker jeg deg (Heftet) av forfatter Jorunn Johansen.

Gjest ... Likevel er hun tydeligvis alt for glad i deg til å la deg gå, og gjør derfor det hun kan i håp om at det er en bitteliten sjanse for dere likevel.

RELATERTE BØKER