Lesing i alle fag - på mellomtrinnet

Lesing i alle fag - på mellomtrinnet - Mari Steen-Paulsen, Gry Wikborg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Steen-Paulsen, Gry Wikborg
DIMENSJON
4,30 MB
FILNAVN
Lesing i alle fag - på mellomtrinnet.pdf
ISBN
3196040898812

BESKRIVELSE

Lesing i alle fag - på mellomtrinnet er et praksisnært metodehefte med dvd for lærere som ønsker å videreutvikle seg som leselærere. Dvd-en inneholder tre korte filmer som viser hvordan man på en enkel måte kan drive god leseundervisning i fagene matematikk, naturfag og samfunnsfag. Metodeheftet inneholder en presentasjon av metodene som er brukt i filmene og eksempler på undervisningsopplegg fra ulike fag.

God start med nynorsk. I pakken Sidemål på mellomsteget.

Dvd-en inneholder tre korte filmer som viser hvordan man på en enkel måte kan drive god leseundervisning i fagene matematikk, naturfag og samfunnsfag. kunnskap om lesing og skriving som grunnleggende ferdigheter på mellomtrinnet kunnskap om ulike strategier i ulike faser i lese- og skriveprosesser kunnskap om lesing og skriving i læreplanene i alle fag kunnskap om kartlegging og læringsfremmende vurdering av lese- og skrivekompetanse Lesing i alle fag - på mellomtrinnet er et praksisnært metodehefte med dvd for lærere som ønsker å videreutvikle seg som leselærere. Dvd-en inneholder tre korte filmer som viser hvordan man på en enkel måte kan drive god leseundervisning i fagene matematikk, naturfag og samfunnsfag. Lesing i alle fag - på mellomtrinnet er et praksisnært metodehefte med dvd for lærere som ønsker å videreutvikle seg som leselærere.

RELATERTE BØKER