Kinesisk mandarin

Kinesisk mandarin - Sofie Xiaofen Gjerull, Rolf Melheim, Xiaoling Yao | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofie Xiaofen Gjerull, Rolf Melheim, Xiaoling Yao
DIMENSJON
9,44 MB
FILNAVN
Kinesisk mandarin.pdf
ISBN
5815839719343

BESKRIVELSE

Lærereveiledningen gir læreren støtte og hjelp i sin undervisning. Her finner man blant annet tips og ideer om prosjekt- og temaarbeid, oversikt over ulike læringsstrategier, spill og leker, leksjonsbeskrivelser og målark. Kompetansemålene i Kunnskapsløftet er brutt ned til læringsmål på hvert enkelt trinn, og språkrammeverket er presentert som en ledersnor for undervisningen av elever på dette nivået. I tillegg får lærereren en plakat med en oversikt over de kinesiske radikalene.

Hovedvekten ligger på praktisk beherskelse av ... Kinesisk og mandarin språkkurs i Bergen. Her finner du alle typer kurs i og mandarin, enten du ønsker å ta språkkurs som selvstudium på mp3 eller cd-rom, eller du ønsker privatundervisning / klasseromsundervisning.

Etnonymet "dungan" brukes i dag vanligvis kun om grupper av hui utvandret fra Kina til Kasakhstan og Kirgisistan på 1870- og 1880-tallet. De snakker fremdeles en variant av mandarin, men ispedd mange russiske lånord. Kinesisk - nettstudier.

RELATERTE BØKER