Øisteins juleblyant

Øisteins juleblyant - Marius Andersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marius Andersen
DIMENSJON
6,54 MB
FILNAVN
Øisteins juleblyant.pdf
ISBN
7595560659148

BESKRIVELSE

I denne boka finner du alle de 24 gavene fra Øisteins juleblyant på NRK TV, forklart med trinnvise illustrasjoner som gjør det enkelt å få dem til. Dette er gaver som alle vil ha, og som det er morsomt å lage og sette sitt preg på sammen. Et sprett-opp-julekort, en hundehytte med peis og bilder på veggen, et kranglete klesklype-ektepar, en katteseng, et kakefat og et sjarmerende bylandskap av melkekartonger - eller hva med et elghode til å henge over peisen? Øistein viser også helt unike, fantasifulle ideer til innpakking.

Øistein lager en ny, stor seng til katten sin fordi hun har lagt på seg litt. Alt han trenger er en pappeske og litt maling.

Midlertidig utsolgt. Kjøp boken Øisteins juleblyant.

RELATERTE BØKER